Barèng, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia
(Kaelih saka Bareng, Jombang)

Barèng iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Barèng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBareng
Barèng kapernah ing Jawa Wétan
Barèng
Barèng
Barèng kapernah ing Indonésia
Barèng
Barèng
Koordhinat: 7°41′27″S 112°18′52″E / 7.69091°S 112.31437°E / -7.69091; 112.31437Koordhinat: 7°41′27″S 112°18′52″E / 7.69091°S 112.31437°E / -7.69091; 112.31437
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.04

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)