Bareng, Klathèn Tengah, Klathèn

désa ing Indonésia

Bareng iku kalurahan ing Kacamatan Klathèn Tengah, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Bareng
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBareng
Bareng kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Bareng
Bareng
Bareng kapernah ing Jawa Tengah
Bareng
Bareng
Bareng kapernah ing Indonésia
Bareng
Bareng
Koordhinat: 7°42′04″S 110°36′22″E / 7.70112°S 110.60598°E / -7.70112; 110.60598Koordhinat: 7°42′04″S 110°36′22″E / 7.70112°S 110.60598°E / -7.70112; 110.60598
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKlathèn Tengah
Kodhe laladan
administrasi
33.10.25.1001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)