Baruga, Kendhari

(Kaelih saka Baruga, Kendari)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kendari {{{nama dati2}}}]]

Baruga, Kendhari
Nagara Indonésia

Baruga iku kecamatan ing Kutha Kendari Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kutha Kendari, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kutha Kendari.png

Kecamatan: Abeli Baruga Kendari Kendari Barat Mandonga Poasia

Kutha Kendari