Tuduhaké menu pokok
Tuladha gambar kamus basa Jawa-Walanda, ing taun 1903
Bausastra

Bausastra utawa kamus iku buku sing isiné daftar définisi tembung-tembung.

Isi

Daftar artikel prakara bausastraBesut

Sawetara kamus/bausastra on lineBesut

Pirsanana ugaBesut

Situs BausastraBesut