Beku, Karanganom, Klathèn

désa ing Indonésia

Beku iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Beku
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBeku
Beku kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Beku
Beku
Beku kapernah ing Jawa Tengah
Beku
Beku
Beku kapernah ing Indonésia
Beku
Beku
Koordhinat: 7°39′10″S 110°38′21″E / 7.65273°S 110.63913°E / -7.65273; 110.63913Koordhinat: 7°39′10″S 110°38′21″E / 7.65273°S 110.63913°E / -7.65273; 110.63913
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)