Tuduhaké menu pokok

Bergen punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Bergen
Désa ing Nurwègen
Bergen
Bergen
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut