Bernardo Espinosa

Bernardo José Espinosa Zúñiga (lair ing Cali, Kolombia, 11 Juli 1989; umur 31 taun) yaiku pemain bal-balan Kolombia sing saiki main kanggo Middlesbrough minangka bek tengah.

Bernardo
BernardoEspinosa.jpg
Bernardo tampil untuk Sporting Gijón
Katerangan priangga
Jeneng dawa Bernardo José Espinosa Zúñiga
Tanggal lair (1989-07-11) 11 Juli 1989 (umur 31)
Papan lair Cali, Kolombia
Dhuwur 1.92 m (6 ft 4 in)
Posisi main Bek tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Middlesbrough
Angka 5
Karir nom
2005–2006 Dos Hermanas San Andrés
2006–2008 Sevilla
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2011 Sevilla B 79 (1)
2011–2013 Sevilla 1 (0)
2011–2012Racing Santander (pinjaman) 25 (2)
2013Sporting Gijón (pinjaman) 22 (2)
2013–2016 Sporting Gijón 95 (6)
2016– Middlesbrough 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 25 February 2017.


Pranala njabaBesut