Biak Kulon, Biak Numfor

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Biak Numfor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Biak Kulon, Biak Numfor
Nagara Indonésia

Biak Kulon iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Biak Numfor Propinsi Papua.

Cithakan:Kabupatèn Biak Numfor

Kabupatèn Biak Numfor