Billy Syahputra (lair 16 Januari 1991; umur 29 taun), ya iku presenter lan komedian Indonésia. Dhèwèké ya iku adi kandhunge komedian, presenter, lan aktor Olga Syahputra.

Billy Syahputra
LairBilly Syahputra
PakaryanPresenter, komedian
Taun aktif2013 - sekarang

KarierBesut

Karier Billy ing donyaning hiburan nalika Billy nggenteni kakange, Olga kang absen syuting ing sapérangan program televisi jalaran lara. Billy tampil ing manéka acara televisi misuwur kaya ta "Yuk Kita Sahur", "Opera Van Java", "Suka-Suka Nizam", "Yuk Keep Smile", lan "Dahsyat".[1][2]

FilmografiBesut

Acara televisiBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut


Cithakan:Komedian-bio-stub