Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Black Swan minangka film drama misterius Amerika taun 2010 sing diarahake dening Darren Aronofsky lan diprodhuksi dening Mike Medavoy, Arnold W. Messer, Brian Oliver lan Scott Franklin. Tulisan iki ditulis dening Mark Heyman, Andres Heinz lan John McLaughlin, nalika crita ditulis dening Andres Heinz. Lintang kasebut yaiku Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, Barbara Hershey lan Winona Ryder .

Film Black Swan ditayangke ing Festival Film Venesia nalika 1 September 2010.[4] lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 3 Desember 2010 kanthi winates lan tanggal 17 Desember 2010. [5] Film iki ditampa kanthi positif saka kritikus.

Juru paragaBesut

  • Natalie Portman minangka Nina Sayers / The White Swan / The Black Swan
  • Mila Kunis minangka Lily / The Black Swan
  • Vincent Cassel minangka Thomas Leroy / The Gentleman
  • Barbara Hershey minangka Erica Sayers / The Queen
  • Winona Ryder minangka Beth MacIntyre / The Dying Swan
  • Benjamin Millepied minangka David Moreau / The Prince
  • Ksenia Solo minangka Veronica / Little Swan
  • Kristina Anapau minangka Galina / Little Swan
  • Janet Montgomery minangka Madeline / Little Swan
  • Sebastian Stan minangka Andrew / Suitor
  • Toby Hemingway minangka Thomas "Tom" / Suitor

RujukanBesut

  1. "Black Swan (15)". British Board of Film Classification. November 19, 2010. Dijupuk September 21, 2016. 
  2. Zeitchik, Steven (September 17, 2010). "Darren Aronofsky's 'Black Swan' a feature film of a different feather". Los Angeles Times. Dijupuk October 30, 2010. 
  3. "Black Swan (2010)". Box Office Mojo. Dijupuk March 4, 2011. 
  4. Vivarelli, Nick (September 1, 2010). "Aronofsky flies Swan at Venice". Variety. Diarsip saka sing asli ing September 2, 2010. 
  5. DiOrio, Carl (December 5, 2010). "'Black Swan' Breaks Studio Record as Prestige Films Make Impressive Debuts, Expansions". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 11, 2012. 

Pranala njabaBesut