Boyzone ya iku boy band ingkang asalé saka Irlandia gadhah anggota Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating, Shane Lynch, lan Stephen Gately.[1] Didamel rikala taun 1993, uga saged laris lagune ing lan suksés ing nagari Irlandia, Britania Raya, lan uga Asia saged suksés sekawan single juara nalika taun 1996 lan 1999 in Ingris[2]. Sabanjure kosong nganti 7 taun, Boyzone dadi reuni rakala taun 2008. Setaun sabanjuré reuni, Stephen Gately budhal saka Boyzone, dhèwèké pejah ing taun 2009.[3]

Boyzone
SakaDublin, Républik Irlandia
GénrePop
Mangsa akarya1993–2000,
2007–saiki
LabèlUniversal
AnggotaRonan Keating
Mikey Graham
Keith Duffy
Shane Lynch
Tilas anggotaStephen Gately (1993-2009)
Boyzone rikala 2012
Ronan Keating
Keith Duffy
Shane Lynch
Mikey Graham
Almarhum Stephen Gately

[4]

Ulang taun ingkang kaping 20 taune Boyzone badhé dipengeti nalika tur taun 2013. Ora namung tur, Boyzone uga badhé lajeng damel album asmane taksih dirahasiake[5] . Shane Lynch nalika dawawancara sabanjuré ngisi acara ing stasiun tivi ITV1 inggih ngleresake rencana badhé damel album iku [6].

DiskografiBesut

AlbumBesut

Album StudioBesut

Album KompilasiBesut

SingleBesut

Cathetan sukuBesut

  1. Sheridan, Emily (4 Oktober 2012). "Boyzone in the buff: Irish boy band reveal their toned bodies at reunion gig". Daily Mail. London. Check date values in: |date= (help)
  2. "Boyzone To Hook Up With Mark Ronson". Take 40. 17 Fèbruari 2013. Retrieved on 27 Januari 2010.
  3. [1] dipununduh tanggal 4 Oktober 2012
  4. "Boyzone iku Gay". BBC. 12 November 2008. Retrieved 17 Fèbruari 2013. Check date values in: |accessdate= (help)
  5. http://www.express.co.uk/posts/view/331208/Boyzone-planning-20th-anniversary-album-and-tour
  6. Loose Women - ITV

Pranala njabaBesut