Brangkal, Karanganom, Klathèn

Brangkal iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Brangkal
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBrangkal
Brangkal kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Brangkal
Brangkal
Brangkal kapernah ing Jawa Tengah
Brangkal
Brangkal
Brangkal kapernah ing Indonésia
Brangkal
Brangkal
Koordhinat: 7°38′48″S 110°38′53″E / 7.64668°S 110.64813°E / -7.64668; 110.64813Koordhinat: 7°38′48″S 110°38′53″E / 7.64668°S 110.64813°E / -7.64668; 110.64813
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)