Bugel, Bagelèn, Purwareja

désa ing Indonésia

Bugel iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Bugel
Désa
Bugel kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bugel
Bugel
Bugel kapernah ing Jawa Tengah
Bugel
Bugel
Bugel kapernah ing Indonésia
Bugel
Bugel
Koordhinat: 7°49′56″S 110°00′24″E / 7.83231°S 110.00653°E / -7.83231; 110.00653Koordhinat: 7°49′56″S 110°00′24″E / 7.83231°S 110.00653°E / -7.83231; 110.00653
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)