Bagelèn, Purwareja

kacamatan ing Kabupatèn Purwareja, Indonésia

Bagelèn iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Bagelèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBagelen
Bagelèn kapernah ing Jawa Tengah
Bagelèn
Bagelèn
Bagelèn kapernah ing Indonésia
Bagelèn
Bagelèn
Koordhinat: 7°48′41″S 110°02′24″E / 7.81128°S 110.04006°E / -7.81128; 110.04006Koordhinat: 7°48′41″S 110°02′24″E / 7.81128°S 110.04006°E / -7.81128; 110.04006
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)