Krendhetan, Bagelèn, Purwareja

désa ing Indonésia

Krendhetan iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Krendhetan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°49′40″S 110°01′09″E / 7.82787°S 110.0191°E / -7.82787; 110.0191Koordhinat: 7°49′40″S 110°01′09″E / 7.82787°S 110.0191°E / -7.82787; 110.0191
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.