Butuhan, Delanggu, Klathèn

désa ing Indonésia

Butuhan iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Butuhan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiButuhan
Butuhan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Butuhan
Butuhan
Butuhan kapernah ing Jawa Tengah
Butuhan
Butuhan
Butuhan kapernah ing Indonésia
Butuhan
Butuhan
Koordhinat: 7°38′37″S 110°42′02″E / 7.64354°S 110.70052°E / -7.64354; 110.70052Koordhinat: 7°38′37″S 110°42′02″E / 7.64354°S 110.70052°E / -7.64354; 110.70052
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)