C, utawa c, minangka aksara katelu ing aksara Latin dhasar Inggris lan ISO. Jenenge ing basa Inggris yaiku cee (pocapan /ˈsiː/), jamak cees.

Wiktionary-logo.svg
Pirsani C, c ing Wiktionary, kamus gratis.
C
Abjad Latin dasar
Aa Bb Cc Dd Ee  
Ff Gg Hh Ii Jj  
Kk Ll Mm Nn Oo  
Pp Qq Rr Ss Tt  
Uu Vv Ww Xx Yy Zz