Cabéankunthi, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Cabéankunthi iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Cabéankunthi
Désa
Cabéankunthi kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Cabéankunthi kapernah ing Jawa Tengah
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Cabéankunthi kapernah ing Indonesia
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Koordhinat: 7°33′14″S 110°37′57″E / 7.55386°S 110.63241°E / -7.55386; 110.63241Koordhinat: 7°33′14″S 110°37′57″E / 7.55386°S 110.63241°E / -7.55386; 110.63241
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2009

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.