Cepaga, Boyalali

Cepaga iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Cepaga
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCepogo
Cepaga kapernah ing Jawa Tengah
Cepaga
Cepaga
Cepaga kapernah ing Indonésia
Cepaga
Cepaga
Koordhinat: 7°30′44″S 110°31′22″E / 7.51227°S 110.5227°E / -7.51227; 110.5227Koordhinat: 7°30′44″S 110°31′22″E / 7.51227°S 110.5227°E / -7.51227; 110.5227
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)