Jombang, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Jombang iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Jombang
Désa
Jombang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Jawa Tengah
Jombang
Jombang
Jombang kapernah ing Indonesia
Jombang
Jombang
Koordhinat: 7°32′07″S 110°30′02″E / 7.5352957°S 110.5006901°E / -7.5352957; 110.5006901Koordhinat: 7°32′07″S 110°30′02″E / 7.5352957°S 110.5006901°E / -7.5352957; 110.5006901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.