Gedhangan, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Gedhangan iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Gedhangan
Désa
Gedhangan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gedhangan
Gedhangan
Gedhangan kapernah ing Jawa Tengah
Gedhangan
Gedhangan
Gedhangan kapernah ing Indonesia
Gedhangan
Gedhangan
Koordhinat: 7°31′29″S 110°30′24″E / 7.5247642°S 110.5066489°E / -7.5247642; 110.5066489Koordhinat: 7°31′29″S 110°30′24″E / 7.5247642°S 110.5066489°E / -7.5247642; 110.5066489
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2003

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.