Gubug, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Gubug iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Gubug
Désa
Gubug kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gubug
Gubug
Gubug kapernah ing Jawa Tengah
Gubug
Gubug
Gubug kapernah ing Indonesia
Gubug
Gubug
Koordhinat: 7°22′29″S 110°39′48″E / 7.37464°S 110.66347°E / -7.37464; 110.66347Koordhinat: 7°22′29″S 110°39′48″E / 7.37464°S 110.66347°E / -7.37464; 110.66347
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2015

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.