Genting, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Genting iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Genting
Désa
Genting kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Genting
Genting
Genting kapernah ing Jawa Tengah
Genting
Genting
Genting kapernah ing Indonesia
Genting
Genting
Koordhinat: 7°17′35″S 110°45′23″E / 7.29306°S 110.7564°E / -7.29306; 110.7564Koordhinat: 7°17′35″S 110°45′23″E / 7.29306°S 110.7564°E / -7.29306; 110.7564
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2012

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.