Sumbung, Cepaga, Boyalali

désa ing Indonésia

Sumbung iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Sumbung
Désa
Sumbung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sumbung
Sumbung
Sumbung kapernah ing Jawa Tengah
Sumbung
Sumbung
Sumbung kapernah ing Indonesia
Sumbung
Sumbung
Koordhinat: 7°31′43″S 110°31′50″E / 7.5287261°S 110.5304842°E / -7.5287261; 110.5304842Koordhinat: 7°31′43″S 110°31′50″E / 7.5287261°S 110.5304842°E / -7.5287261; 110.5304842
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2004

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.