Tuduhaké menu pokok
Sorgum
Sorghum.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Liliopsida
Ordho: Poales
Famili: Poaceae
Génus: Sorghum
L.
Spesies

Dumadi saka 30 spésies, pirsani teks

Sorgum utawa canthèl (Sorghum spp.) iku tetuwuhan serbaguna sing bisa kanggo sumber pangan, pakan kéwan lan bahan baku indhustri. Minangka bahan pangan angka 5, sorgum ana ing urutan angka 5 sawisé gandum, jagung, pari, lan jelai. Sorgum minangka panganan pokok wigati ing Asia Kidul lan Afrika sub-sahara.

SpesiesBesut

Pranala njabaBesut