Tuduhaké menu pokok
Cendet (pentet)
Long-tailed Shrike (tricolor race) I2-Haryana IMG 8894.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Aves
Ordho: Passeriformes
Famili: Laniidae
Génus: Lanius
Spésies: L. schach
Jeneng binomial
Lanius schach
Linnaeus, 1758

Cendet (Lanius schach) punika peksi ingkang saged niruake suawarane burung liyo. Cendet iku peksi ingkang senengane njungkit-njungkitake buntute.

Lan racaké manuk iki dilombano ning para ganthangan-ganthangan tangguh di wewengkon nusantara iki.

Cathetan sukuBesut

  1. BirdLife International (2004). Lanius schach. 2006 IUCN Red List of Threatened Species. IUCN 2006. Diakses 12 May 2006. Database entry includes justification for why this species is of least concern