Cepedhak, Bruna, Purwareja

désa ing Indonésia

Cepedhak iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Cepedhak
Désa
Cepedhak kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Cepedhak
Cepedhak
Cepedhak kapernah ing Jawa Tengah
Cepedhak
Cepedhak
Cepedhak kapernah ing Indonésia
Cepedhak
Cepedhak
Koordhinat: 7°33′44″S 109°53′35″E / 7.56223°S 109.89314°E / -7.56223; 109.89314Koordhinat: 7°33′44″S 109°53′35″E / 7.56223°S 109.89314°E / -7.56223; 109.89314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)