Bruna, Purwareja

kacamatan ing Kabupatèn Purwareja, Indonésia

Bruna iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Bruna
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBruno
Bruna kapernah ing Jawa Tengah
Bruna
Bruna
Bruna kapernah ing Indonésia
Bruna
Bruna
Koordhinat: 7°34′06″S 109°55′19″E / 7.5683°S 109.92196°E / -7.5683; 109.92196Koordhinat: 7°34′06″S 109°55′19″E / 7.5683°S 109.92196°E / -7.5683; 109.92196
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)