Pakisarum, Bruna, Purwareja

désa ing Indonésia

Pakisarum iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Pakisarum
Désa
Pakisarum kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pakisarum
Pakisarum
Pakisarum kapernah ing Jawa Tengah
Pakisarum
Pakisarum
Pakisarum kapernah ing Indonésia
Pakisarum
Pakisarum
Koordhinat: 7°35′40″S 109°54′02″E / 7.59446°S 109.90054°E / -7.59446; 109.90054Koordhinat: 7°35′40″S 109°54′02″E / 7.59446°S 109.90054°E / -7.59446; 109.90054
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)