Karanggedhang, Bruna, Purwareja

Karanggedhang iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Karanggedhang
Désa
Karanggedhang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karanggedhang
Karanggedhang
Karanggedhang kapernah ing Jawa Tengah
Karanggedhang
Karanggedhang
Karanggedhang kapernah ing Indonésia
Karanggedhang
Karanggedhang
Koordhinat: 7°33′45″S 109°52′02″E / 7.56238°S 109.86726°E / -7.56238; 109.86726Koordhinat: 7°33′45″S 109°52′02″E / 7.56238°S 109.86726°E / -7.56238; 109.86726
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)