Gowong, Bruna, Purwareja

désa ing Indonésia

Gowong iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Gowong
Désa
Gowong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gowong
Gowong
Gowong kapernah ing Jawa Tengah
Gowong
Gowong
Gowong kapernah ing Indonésia
Gowong
Gowong
Koordhinat: 7°33′22″S 109°55′45″E / 7.55609°S 109.92915°E / -7.55609; 109.92915Koordhinat: 7°33′22″S 109°55′45″E / 7.55609°S 109.92915°E / -7.55609; 109.92915
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)