Cherly Yuliana Anggraini

Cherly Yuliana Anggraini utawa asring kasebat Cherly ChiBi lair ing Pekanbaru, Riau , 21 Juli 1991; umur 29 taun, ya iku panjenengané pamimpin saka Girl Band Cherry Belle saka Indonésia.

Cherly Yuliana Anggraini
Cherly Yuliana Anggraini
Latar wuri
Jeneng liya Cherly ChiBi
Lair ( 1991 -07-21) Juli 21, 1991 (umur 29)
Pekanbaru Indonésia Indonésia
Jinis Musik Pop, soul
Pakaryan Penyanyi, Modhèl
Taun aktif 2010-sekarang
Agama Kristen

BiografiBesut

Cherly Yuliana Anggraini kang nduwèni nama jangkep ya iku Cherly ChiBi, uga misuwur minangka sesebatan Cherly Juno. Ndhuweni dedeg dhuwur 160 cm lan bobot 44 kg. Cherly kuliah ing pawiyatanluhur President University. Salah sijiné hobi utawa kasenengan Cherly ya iku menyanyi, nari, sorak. Cherly dadi pamimpin sak Cherry Belle.

DiskografiBesut

Filem televisyenBesut

FilemBesut

Siri televisyenBesut

Acara realitiBesut

Pranala njabaBesut