Chris Wood

juru main bal-balan saka Selandia Anyar

Christopher Grant Wood (lair 7 Desember 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Selandia Anyar sing main dadi Panyerang kanggo Newcastle United.

Chris Wood
Russia-New Zeland (17).jpg
Wood main kanggo Selandia Anyar ing taun 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christopher Grant Wood[1]
Tanggal lair (1991-12-07) 7 Dhésèmber 1991 (umur 31)[2]
Papan lair Auckland, Selandia Anyar
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[3]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Newcastle United
Angka 20
Karir nom
–2002 Onehunga Sports
2003–2006 Cambridge FC
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006 Cambridge FC
2007 Hamilton Wanderers
2007–2008 Waikato FC 5 (0)
2009–2013 West Bromwich Albion 21 (1)
2010Barnsley (nyileh) 7 (0)
2010–2011Brighton & Hove Albion (nyileh) 29 (8)
2011–2012Birmingham City (nyileh) 23 (9)
2012Bristol City (nyileh) 19 (3)
2012Millwall (nyileh) 19 (11)
2013Leicester City (nyileh) 1 (2)
2013–2015 Leicester City 52 (12)
2015Ipswich Town (nyileh) 8 (0)
2015–2017 Leeds United 83 (41)
2017–2022 Burnley 144 (49)
2022– Newcastle United 4 (0)
Tim nasional
2007 Selandia Anyar U-17 3 (0)
2012– Selandia Anyar U-23 10 (4)
2009– Selandia Anyar 61 (28)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:37, 13 February 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:47, 28 January 2022 (UTC)

ReferensiBesut

  1. "Updated squad lists for 2021/22 Premier League". Premier League. 4 February 2022. Dibukak ing 6 February 2022.
  2. Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. kc. 443. ISBN 978-1-84596-601-0.
  3. "Chris Wood". Burnley F.C. Diarsip saka sing asli ing 10 December 2018. Dibukak ing 10 December 2018.