Tim nasional bal-balan Selandia Anyar

Tim nasional bal-balan Niu Selan, kanthi jejuluk All Whites , iku tim nasional bal-balan Niu Selan lan dikontrol déning Bal-balan Niu Selan. Niu Selan racaké tarung karo Ostrali sajeroning Konfederasi Bal-balan Oseania. Nanging bab iki ora bakal kadadéan manèh amarga Ostrali saiki main ing Zona Asia. Niu Selan wis menangaké Piala Oseania kaping telu, ing 1973, 1998, lan 2002.

Niu Selan
Shirt badge/Association crest
Julukan All Whites
Asosiasi Bal-balan Niu Selan
Pelatih kepala Cithakan:Country data Niu Selan Ricki Herbert, 2005-
Most caps Steve Sumner (105)
Top scorer Vaughan Coveny (30)
Kodhe FIFA none
First kit
Second kit
Tandhing international
Cithakan:Country data Niu Selan Niu Selan 3 - 1 Ostrali Ostrali
(Dunedin, Niu Selan; 17 Juni 1922)
Kamenangan paling gedhe
Cithakan:Country data Niu Selan Niu Selan 13 - 0 Fiji Fiji
(Auckland, Niu Selan; 16 Agustus 1981)
Kalah paling gedhe
Cithakan:Country data Niu Selan Niu Selan 0 - 10 Ostrali Ostrali
(Wellington, Niu Selan; 11 Juli 1936)
Piala Donya
Panampilan 1 (First in 1982)
Kasil paling apik Babak 1, 1982
Piala Oseania
Panampilan 7 (First in 1973)
Asil paling apik Pemenang, 1973, 1998, 2002
Confederations Cup
Panampilan 2 (First in 1999)
Asil paling apik 1st Babak, 1999 dan 2003
Ostrali melawan Niu Selan pada tetandhingan persahabatan di Craven Cottage, London pada 9 Juni 2005

Rékor Piala DonyaBesut

Sajarah sajeroning Piala Donya FIFA 1982Besut

Niu Selan mlebu kualifikasi sawisé ngalami tetandhingan ing turnamen kualifikasi. Niu Selan sing kagabung sajeroning kualifikasi zona Asia lan zona Oseania, ing babak pisanan ana ing grup 1 bebarengan karo Ostrali, Fiji, Cina Taipei, lan Indonésia. Ing Piala Donya iki, Niu Selan mungkasi 3 tetandhingan ing babak pisanan penyisihan grup 6 kanthi kekalahan. Tim iki kasil nyithak 2 gol liwat Steve Summer lan Steve Woodin, nanging sing dijaga déning Frank Van Hattum kebobolan kaping 12. Ing ngisor iki tetandhingan - tetandhingan sing diayahi déning Niu Selan:


15 Juni 1982
21.00 UTC+2
Sekotlan   5 – 2
(HT: 3 – 0)
  Niu Selan La Rosaleda, Malaga
Penonton: 36.000 orang
Wasit: David Socha (  AS)
AW 1: T. C. Tam Sun (  Hong Kong)
AW 2: Yusef Md. El Ghoul (  Libya)
Kenny Dalglish   18'
John Wark   29'   32'
John Robertson   73'
Archibald   79'
(Laporan) Steve Sumner   54'
Steve Wooddin   64'


19 Juni 1982
21.00 UTC+2
Uni Soviet Cithakan:Country data uni soviet 3 – 0
(HT: 1 – 0)
  Niu Selan La Rosaleda, Malaga
Penonton: 19.000 orang
Wasit: Yusef Md. El Ghoul (  Libya)
AW 1: E. S. Aladren (  Sepanyol)
AW 2: Clive White (  Inggris)
Yuri Gavrilov   24'
Oleg Blokhin   48'
Sergei Baltacha   68'
(Laporan)


23 Juni 1982
21.00 UTC+2
Brasil   4 – 0
(HT: 2 – 0)
  Niu Selan Benito Villamarin, Sevilla
Penonton: 43.000 orang
Wasit: D. Matovinovic (  Yugoslavia)
AW 1: Abraham Klein (  Israèl)
AW 2: Charles Corver (  Nèderlan)
Zico   28'   31'
Falcao   64'
Serginho   70'
(Laporan)

Rékor Piala OseaniaBesut

Skuad 2008Besut

Pamain ing ngisor iki minangka péranganing skuad 24 Juni 2008.[1]

No. Pos. Pamain Tgl lair (Umur) Caps Gol Klub
GK Glen Moss (1983-01-19) 19 Januari 1983 (umur 37) 7 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
1 GK Mark Paston (1976-12-13) 13 Dhésèmber 1976 (umur 43) 17 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
18 GK Jacob Spoonley (1987-03-03) 3 Maret 1987 (umur 33) 0 0 Cithakan:Country data Niu Selan Miramar Rangers
5 DF Andrew Boyens (1983-09-18) 18 Sèptèmber 1983 (umur 37) 5 0   Red Bull New York
3 DF Tony Lochhead (1982-01-12) 12 Januari 1982 (umur 38) 16 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
4 DF David Mulligan (1982-03-24) 24 Maret 1982 (umur 38) 17 3 Ora Terikat
DF Steven Old (1986-02-17) 17 Fèbruari 1986 (umur 34) 17 0   Macarthur Rams
12 DF James Pritchett (1982-07-01) 1 Juli 1982 (umur 38) 8 0 Cithakan:Country data Niu Selan Auckland City FC
15 DF Ben Sigmund (1981-02-03) 3 Fèbruari 1981 (umur 39) 5 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
11 MF Leo Bertos (1981-12-20) 20 Dhésèmber 1981 (umur 38) 21 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
MF Christian Bouckenooghe (1977-02-07) 7 Fèbruari 1977 (umur 43) 38 3   K.V. Red Star Waasland
8 MF Tim Brown (1981-03-06) 6 Maret 1981 (umur 39) 14 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
17 MF Jeff Campbell (1979-08-25) 25 Agustus 1979 (umur 41) 19 3 Cithakan:Country data Niu Selan East Coast Bays AFC
2 MF Jeremy Christie (1983-05-22) 22 Mèi 1983 (umur 37) 12 0 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
MF Simon Elliott 10 Juni 1974 54 8 Ora Terikat
14 MF Chris James (1987-07-04) 4 Juli 1987 (umur 33) 8 1   Tampere United
16 DF Duncan Oughton (1977-06-14) 14 Juni 1977 (umur 43) 21 2   Columbus Crew
MF Allan Pearce (1983-04-07) 7 April 1983 (umur 37) 0 0 Cithakan:Country data Niu Selan Waitakere United
7 MF Ivan Vicelich (1976-09-03) 3 Sèptèmber 1976 (umur 44) 63 7   RKC Waalwijk
19 FW Daniel Ellensohn (1985-08-09) 9 Agustus 1985 (umur 35) 1 0 Cithakan:Country data Niu Selan Western Suburbs
FW Chris Killen (1981-10-08) 8 Oktober 1981 (umur 39) 27 15   Celtic F.C.
9 FW Shane Smeltz (1981-09-29) 29 Sèptèmber 1981 (umur 39) 19 7 Cithakan:Country data Niu Selan Wellington Phoenix
13 FW Jarrod Smith (1984-06-20) 20 Juni 1984 (umur 36) 10 0   Toronto FC

Penampilan dan gol akurat hingga 24 Juni 2008.

Pemain kondhangBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut


Kang sadurungé
Turnamen Pertama
Juwara Oseania
1973 (Gelar Pertama)
Kang sawisé
1980   Ostrali
Kang sadurungé
1996   Ostrali
Juwara Oseania
1998 (Gelar Ke-dua)
Kang sawisé
2000   Ostrali
Kang sadurungé
2000   Ostrali
Juwara Oseania
2002 (Gelar Ke-tiga)
Kang sawisé
2004   Ostrali