Tuduhaké menu pokok

Piala Konfederasi FIFA ya iku kajuwaraan bal-balan resmi kang dianakaké FIFA kang nemu kajuwaraan saka saben konfederasi kang ana ing sangisoré naungan FIFA. Kajuwaraan iki dianakaké patang taun sapisan, ya iku setaun sadurungé Piala Doya FIFA.

AsilBesut

Distribusi juwaraBesut

Uga delengenBesut

RujukanBesut

  1. a b Rong edhisi pisanan nyataané minangka Piala Raja Fahd kang wis bubar. FIFA banjur ngakoni edhisi iku kanthi berlaku surut minangka Piala Konfederasi.

Pranala njabaBesut