Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Meksiko iku tim kang makili Meksiko sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Ing Piala Donya FIFA 2006, Meksiko dilatih déning Ricardo La Volpe saka Argentina lan mlebu kajuwaraan minangka tim mawa peringkat papat sajeroning Peringkat Donya FIFA.

Meksiko
Julukan Los Tricolores, El Tri
Asosiasi Federasi Bal-balan Meksiko
Pelatih Kolombia Juan Carlos Osorio
Penampilan paling akèh Claudio Suárez (177)*
Pencetak gol paling akèh Javier Hernández (49)*
Pertandingan internasional pertama
Guatemala 2-3 Meksiko
(Guatemala City, Guatemala; 1 Januari 1923)
Kemenangan terbesar
Meksiko 13-0 Bahamas
(Toluca, Meksiko; 28 April 1987)
Kekalahan terbesar
Inggris 8-0 Meksiko
(London, Inggris; 10 Mèi 1961)
Piala Dunia
Penampilan 13 (Pertama kali pada 1930)
Asil paling apik Perempatfinal, 1970 dan 1986
CONCACAF Gold Cup
Penampilan 8 (Pertama kali pada 1991)
Asil paling apik Juwara, 1993, 1996,
1998, 2003, 2009 (*) isih aktif

Rékor Piala DonyaBesut

Rékor Gold CupBesut

Rékor Copa AméricaBesut

Rékor Piala KonfederasiBesut

Pemain kondhangBesut

Skuad Piala Donya 2006Besut

Pranala njabaBesut