Cidhuk

Cidhuk utawa siwur (basa Indonésia:gayung) iku piranti kanggo njupuk banyu saka wadhah banyu kaya déné genthong utawa èmbèr.[1] Cidhuk bisa digawé saka bahan plastik, nanging kanthi tradhisional digawé saka bahan bathok klapa sing diwènèhi gagang.

RéferènsiBesut

  1. [1] (diaksès tanggal 28 Pebruari 2011)