Cigobang, Pasaleman, Cirebon

désa ing Indonésia

Cigobang iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Cigobang
Désa
Cigobang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Jawa Kulon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Indonesia
Cigobang
Cigobang
Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.