Cigobang Wangi, Pasaleman, Cirebon

désa ing Indonésia

Cigobang Wangi iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Cigobang Wangi
Désa
Cigobang Wangi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cigobang Wangi
Cigobang Wangi
Cigobang Wangi kapernah ing Jawa Kulon
Cigobang Wangi
Cigobang Wangi
Cigobang Wangi kapernah ing Indonesia
Cigobang Wangi
Cigobang Wangi
Koordhinat: 6°57′01″S 108°43′13″E / 6.95028°S 108.72024°E / -6.95028; 108.72024Koordhinat: 6°57′01″S 108°43′13″E / 6.95028°S 108.72024°E / -6.95028; 108.72024
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.