Cimanggung, Sumedang

kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Indonésia
(Kaelih saka Cimanggu, Sumedang)

Cimanggu iku kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia.

Cimanggu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSumedang
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

PadésanBesut