Dagangan, Madiun

kacamatan ing Kabupatèn Madiun, Indonésia
(Kaelih saka Dagangan, Madhiun)

Dagangan iku kacamatan ing Kabupatèn Madiun.[1]

Dagangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDagangan
Dagangan kapernah ing Jawa Wétan
Dagangan
Dagangan
Dagangan kapernah ing Indonesia
Dagangan
Dagangan
Koordhinat: 7°43′16″S 111°34′09″E / 7.72119°S 111.5693°E / -7.72119; 111.5693Koordhinat: 7°43′16″S 111°34′09″E / 7.72119°S 111.5693°E / -7.72119; 111.5693
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.19.04

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.