Damarguna, Ciledug, Cirebon

désa ing Indonésia

Damarguna iku désa ing Kacamatan Ciledug, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Damarguna
Désa
Damarguna kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Damarguna
Damarguna
Damarguna kapernah ing Jawa Kulon
Damarguna
Damarguna
Damarguna kapernah ing Indonésia
Damarguna
Damarguna
Koordhinat: 6°52′34″S 108°44′49″E / 6.87608°S 108.74708°E / -6.87608; 108.74708Koordhinat: 6°52′34″S 108°44′49″E / 6.87608°S 108.74708°E / -6.87608; 108.74708
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiledug
Kodhe laladan
administrasi
32.09.02.2010

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)