Tuduhaké menu pokok

Daniele Dessena (lair ing Parma, 10 Mèi 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Italia kang main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Sampdoria, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Daniele Dessena
Daniele Dessena 2012.jpg
Katerangan priangga
Tanggal lair (1987-05-10) 10 Mèi 1987 (umur 32)
Papan lair Parma, Italia
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
(silihan saka Sampdoria)
Angka 27
Karir nom
1997–2004 Parma
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2008 Parma 81 (5)
2008–2012 Sampdoria 55 (2)
2009–2010Cagliari (silihan) 29 (3)
2012-Cagliari (silihan) 4 (0)
Tim nasional
2006–2009 Italia U-21 25 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:08, 10 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23 Juni 2009

Dessena miwiti karir junioré ing klub Parma salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[1] Pindah ing Sampdoria kang njilihaké panjenengané ing Cagliari nalika taun 20092010 lan 2012.[2]

RéferènsiBesut

  1. "DESSENA Daniele". Panini Digital. Dijupuk 10 January 2012. 
  2. "UFFICIALE: Dessena torna a Cagliari" [OFFICIAL: Dessena returns to Cagliari]. Tutto Mercato Web (ing basa Italian). 28 December 2011. Dijupuk 10 January 2012. 

Pranala njabaBesut