Danny Rose

Daniel Lee "Danny" Rose (lair 2 Juli 1990; umur 30 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan warganagara Inggris sing main kanggo klub Sunderland (disilih saka Tottenham Hotspur) ing posisi bèg kiwa.

Danny Rose
Danny Rose 2018-06-28 2.jpg
Rose nalika ing Tim Nasional Inggris 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Lee Rose
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in) [1]
Posisi main Bèg Kiwa
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(disilih saka Tottenham Hotspur)
Karir nom
2005–2006 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Leeds United 0 (0)
2007– Tottenham Hotspur 16 (1)
2009Watford (pinjaman) 7 (0)
2009Peterborough United (pinjaman) 6 (0)
2010–2011Bristol City (pinjaman) 17 (0)
2012–Sunderland (pinjaman) 0 (0)
Tim nasional
2007–2008 Inggris U-17 10 (2)
2008–2009 Inggris U-19 6 (1)
2009– Inggris U-21 21 (3)
2016-saiki Inggris 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:16, 20 Desember 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Rose sadurungé naté main kanggo Leeds United A.F.C.. Ing wulan Juli 2007, panjenengané gabung ing Tottenham Hotspur F.C..[2] Panjenengané naté disilihaké ing Watford F.C., Peterborough United F.C., lan Bristol City F.C. saka taun 2009 tekan 2011. Ing wulan Agustus 2012, Rose disilihaké ing Sunderland tekan pungkasan mangsa 2012–13.[3]

RéferènsiBesut

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dibukak tanggal 6 April 2011.
  2. "Now Spurs target Leeds starlet". Daily Mail. 16 July 2007. Dibukak tanggal 9 May 2009. Italic or bold markup not allowed in: |publisher= (help)
  3. "Rose leaves Spurs for loan spell at Sunderland but Jenas deal breaks down". Daily Mail. 31 August 2012. Text "urhttp://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2196298/Danny-Rose-joins-Sunderland-Jermaine-Jenas-deal-breaks-down.html " ignored (help)

Pranala njabaBesut