David Meyler (lair 29 Mèi 1989; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan sin kewarganagaraané Irlandia kang main kanggo klub Sunderland ing posisi glandhang[3].

David Meyler
David Meyler.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Meyler[1]
Tanggal lair (1989-05-29) 29 Mèi 1989 (umur 30)
Papan lair Cork, Irlandia
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 18
Karir nom
Cork City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008 Cork City 6 (0)
2008– Sunderland 22 (0)
Tim nasional
2009– Irlandia U-21 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 24 Maret 2012.


RujukanBesut

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 2011-09-02. Dijupuk 2011-12-29. 
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  3. "Sunderland snap up Irish teenager". BBC Sport. 2008-07-25. Dijupuk 2008-07-25. 

Pranala njabaBesut