Delanggu, Delanggu, Klathèn

désa ing Indonésia

Delanggu iku désa ing Kacamatan Delanggu, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Delanggu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDelanggu
Delanggu kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Delanggu
Delanggu
Delanggu kapernah ing Jawa Tengah
Delanggu
Delanggu
Delanggu kapernah ing Indonésia
Delanggu
Delanggu
Koordhinat: 7°36′44″S 110°41′27″E / 7.61235°S 110.69089°E / -7.61235; 110.69089Koordhinat: 7°36′44″S 110°41′27″E / 7.61235°S 110.69089°E / -7.61235; 110.69089
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanDelanggu
Kodhe laladan
administrasi
33.10.16.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)