Dengok, Playen, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Dengok iku désa ing Kacamatan Playen, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Dengok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDengok
Dengok kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Dengok
Dengok
Dengok kapernah ing Ngayogyakarta
Dengok
Dengok
Dengok kapernah ing Indonésia
Dengok
Dengok
Koordhinat: 7°56′47″S 110°31′39″E / 7.94641°S 110.52749°E / -7.94641; 110.52749Koordhinat: 7°56′47″S 110°31′39″E / 7.94641°S 110.52749°E / -7.94641; 110.52749
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPlayen
Kodhe laladan
administrasi
34.03.03.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)