Dhépartemèn Gironde

Departemen ing Prancis
Dhépartemèn Gironde
Bordeaux Hôtel de préfecture de la Gironde.JPG
Dhépartemèn Gironde
Lambang

Dhépartemèn Gironde

Blason département fr Gironde.svg
Nagara Prancis
Wewengkon Administratif Aquitaine[1]
Prefektur Bordeaux[1]
Sub-Prefektur Arcachon, Blaye, Langon, Lesparre-Médoc, Libourne
Pangarsa Philippe Madrelle
Wewengkon
 - Wiyaripun:

10,000 km2 (4,000 sq mi)
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

1,409,345
140/km2 (370/sq mi)
Tetenger Wébsite {{URL|example.com|optional display text}}

Dhépartemèn Gironde (pocaping cara Prancis: [ʒiʁɔ̃d]; in Gascon Gironda) inggih punika salah satunggalipun dhépartemèn ing Prancis. Mapan ing wewengkon administratif Aquitaine, sisih lèr kilen Prancis. Gironde dados pengasil anggur.

Cathetan sukuBesut

  1. a b (ing basa Prancis) cassini.ehess.fr. "Bordeaux". cassini.ehess.fr. Dibukak ing 30 April. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (pitulung); Check date values in: |accessdate= (pitulung)

Pranala njawiBesut