Dhuwet, Wanasari, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Dhuwet iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Dhuwet
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDuwet
Dhuwet kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Ngayogyakarta
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Indonésia
Dhuwet
Dhuwet
Koordhinat: 8°00′01″S 110°36′12″E / 8.00037°S 110.60337°E / -8.00037; 110.60337Koordhinat: 8°00′01″S 110°36′12″E / 8.00037°S 110.60337°E / -8.00037; 110.60337
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)