Diego Pérez

Diego Fernando Pérez Aguado (pangucap cara Spanyol: [ˈdjeɣo ˈpeɾes]) (lair ing Montevideo, 18 Mèi 1980; umur 42 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Uruguay sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Diego Pérez
Diego Pérez.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Fernando Pérez Aguado
Dhuwur 178 m (584 ft 0 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna
Angka 15
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2003 Defensor Sporting 125 (11)
2003–2004 Peñarol 13 (2)
2004–2010 Monaco 146 (2)
2010– Bologna 55 (0)
Tim nasional
2001– Uruguay 50 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:00, 15 November 2011 (UTC)

Diego Pérez miwiti karir senioré ing klub Defensor Sporting. Sempet pindah ing Peñarol lan Monaco. Tekan ing sawijining dina gabung karo Bologna ing taun 2010.[1][2]

RéferènsiBesut

  1. "Perez è del Bologna" (ing basa Italian). Bologna FC 1909. 31 August 2010. Diarsip saka sing asli ing 21 May 2012. Dibukak ing 6 September 2010. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Diego Perez s'engage avec Bologne". AS Monaco FC (ing basa French). 31 August 2010. Dibukak ing 6 September 2010.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njabaBesut